Design by LuiWallentin.dk

Biografi

Mette Bundgaard Laursen er født i Randers i 1977. I folkeskolen fik hun ros for sine stile i dansk, der næsten altid udsprang af fri fantasi. (Det der med analyse og fortolkning gjorde man ikke så meget i dengang i 80’erne – eller måske syntes hun bare, det var sjovere at opfinde noget selv). Siden da gik det ned ad bakke med skrivningen.

Hun kom i gymnasiet, fik en videregående uddannelse og snuppede derefter endnu en uddannelse. Indimellem drømte Mette Bundgaard Laursen om at blive romanforfatter, men da det krævede, at hun satte sig foran sin computer og begyndte at skrive fiktion (noget hun stort set ikke havde gjort siden folkeskolen), blev det ved drømmen. Indtil den dag hun fik afslag på det, hun troede, var hendes drømmejob.

”Okay! Så skriver jeg den forpulede roman!” råbte hun mod himlen (eller også tænkte hun det bare), og satte sig derefter til tastaturet. Og der blev hun siddende. Efter nogle måneder gik det op for hende, at det med at skrive historier slet ikke var så tosset igen. Faktisk var det så sjovt, at romanen blev til tre. Og de udsprang næsten af fri fantasi.